@@anonimowy 2010-03-05 00:13:00 | hej najlepiej jak by? wybra?a po kilka plasterków szynki drobiowej, wieprzowej.
musisz zwróci? uwag? tez aby niektóre by?y chude a nie które t?u?ciejsze aby ka?dy móg? wybra? co? dla siebie |
@@anonimowy 2010-03-05 10:59:00 | Wielkie dzi?ki :)
|
@@anonimowy 2010-03-05 20:09:00 | spoko jak co? to ch?tnie s?u?? pomoc?:)
|
@@anonimowy 2010-03-06 02:37:00 | Witam. Prosz? o rad? w doborze w?dlin na tzw. pó?misek. Jakie to maj? si? znale?? na nim w?dliny. Z góry serdeczne dzi?ki :)
|
@@anonimowy 2010-03-06 15:28:00 | Obecnie w dobrym tonie jest salceson i kaszanka ale te z górnej pó?ki.Nie id? wyroby szynkowe kupione.Znikaj? pieczenie zrobione z mi?s.
|
@@anonimowy 2010-03-07 14:23:00 | chcia?by? miec takiej grubosci jak krakowska he.....
|
@@anonimowy 2010-03-07 18:45:00 | Ja upiek?abym karkówk? i boczek rolowany to by?by pierwszy pó?misek, na drugim znalaz?y by si? poledwica surowa, sopocka, jakas szynka, w?dzonka, kabanosy i podwawelska ;)
|
@@anonimowy 2010-03-07 20:27:00 | ja bym rzucil swoje pento grubosci krakowskiej
|
@@anonimowy 2010-03-08 04:10:00 | ja na polmisku polozylbym boczniaki i sajgonki
|
@ 2020-11-24 23:05:06 |
• napisz do nas! • praca w SPI |
• Dodaj swojÄ… firmÄ™ do katalogu | • Dobry wzór 2010 - Interaktywny Plan Cmentarza | Współpracujemy z: Kruszywa Stargard |
• Polityka prywatnoÅ›ci | • roboty ziemne • wyburzenia |