Rejestracja
Logowanie

Poczta
Forum
Firmy

WESELA    *    OBIADY Z DOSTAWĄ DO DOMU    *    IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE                        *****                        CENTRALNA KUCHNIA     uL. Broniewskiego 2    *****    tel. 91 577 54 47
Najnowsze posty forum: hahaha tym kieruja sie ludzie:))) ...
Najnowsze posty aktualności: Flagi w dół:( ...

komunikacja



Kalendarium imprez
Kalendarz wydarzeń
Kalendarz
Pażdziernik 2018
PnWtŚrCzPiSoNi
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Początek wydarzenia:
2018-08-11
Koniec wydarzenia:
2018-08-11
COOLturalne Wakacje 2018


A w sobotę 11.08.2018 Koncert zespołu Szulerzy
Zespół założony w 2001 roku w Inowrocławiu przez znanych i doświadczonych muzyków, którzy z biegiem czasu odkryli właściwe proporcje receptury zawierającej wszystko to, co kręci najbardziej: energetyczny i taneczny miks rhythm and bluesa i rock and rolla, doprawiony szczyptą swingu i soulu. Ten koktajl muzyczny nazwali blues`n`roll i wykonują go jako jedyni w Polsce. To muzyka pełna pozytywnych wibracji, które nie pozwalają spokojnie usiedzieć w miejscu. Jej uzupełnieniem są polskie teksty śpiewane przez urokliwą wokalistkę oraz oryginalny wizerunek sceniczny.

skład zespołu:
Emilia Wikarska – śpiew
Marcin Szulkowski – gitara
Jacek Karpowicz - harmonijka
Marek Wikarski - gitara basowa, kontrabas
Miłosz Szulkowski - perkusja

dyskografia:
CD "Bez Ciebie" (2003)
CD "Pilnuj się!" (2005)
CD "Koniec tygodnia" (2008)
CD "Gra w piki daje wyniki" (2009)
CD "Blues`n`roll" (2012)
CD "Życie zaczyna się w piątek" (2014)






Reklama
Międzyzdroje 1 linia
 
SANDAŁ MĘSKI - NIK

Projekt hurtowni budowlanej


© Copyright 2010 by SPI
Wykonanie: Planfirm.pl


napisz do nas!
praca w SPI
Dodaj swoją firmę do katalogu Dobry wzór 2010 - Interaktywny Plan Cmentarza Współpracujemy z:
Kruszywa Stargard
Polityka prywatności roboty ziemne
wyburzenia