@@anonimowy 2009-07-02 13:50:00 | Ja gotuje przewa?nie tylko w osolonej wodzie.
Moja kole?anka gotuje go z dodatkiem, soli, pieprzu, czosnku i oliwy. a je?li jest m?odziutki to po wyj?ciu mo?na wymiesza? go z bu?k? tart? i posypa? ?ó?tym serem |
@@luzblus 2009-07-03 06:49:00 | Wci?ga gorzej ni? s?onecznik , w?a?nie zjad?em kilogram gotowanego , ciekawe jak b?dzie ze skutkami ubocznymi.
|
@@anonimowy 2009-07-03 20:45:00 | o matko jaka kaloryczno??,wol? z robakami
|
@@anonimowy 2009-07-03 20:50:00 | mniam mniam hehe
|
@@anonimowy 2009-07-04 04:43:00 | no có? robale..jakie ? Wrz?tko odporne zapewne takie lubi?ce 30 minutow? k?piel w nim.
|
@@anonimowy 2009-07-04 07:39:00 | he he ja te? lubi? bób a robale jakie robale he he troch? bia?ka nikomu nie zaszkodzi :)
|
@@anonimowy 2009-07-04 09:23:00 | Zjedz jeszcze jeden i popij wod? z kranu zobaczysz jaki za...sty efekt. Tylko ostro?nie z ogniem.
|
@@anonimowy 2009-07-04 10:48:00 | a ile przy okazji zjadles robali w bobie,hehe
|
@@anonimowy 2009-07-05 09:33:00 | hahaha bobek z robalami.
|
@@anonimowy 2009-07-06 05:28:00 | Bób pierwsza klasa i fasolka szparagowa z bu?eczk? tart? i mase?ekiem te? pierwsza klasa.
|
@anonimka 2009-07-06 11:00:00 | bardzo smaczny, tez lubie bób ;)
|
@@anonimowy 2009-07-10 15:10:00 | wlasnie odpalilem garnek z pol kilogramem , bedzie sie dzialo
|
@ 2020-11-20 14:51:11 |
@ 2020-11-23 13:20:19 |
@ 2020-11-24 21:10:33 |
@ 2020-11-28 00:34:27 |
@ 2020-12-09 01:04:11 |
• napisz do nas! • praca w SPI |
• Dodaj swojÄ… firmÄ™ do katalogu | • Dobry wzór 2010 - Interaktywny Plan Cmentarza | Współpracujemy z: Kruszywa Stargard |
• Polityka prywatnoÅ›ci | • roboty ziemne • wyburzenia |