Rejestracja
Logowanie
Poczta
Forum
Firmy
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Koło w Stargardzie realizuje projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej pt. "Nowe umiejętności - nowe możliwości".




Kalendarium imprez


lub jeśli nie posiadasz loginu.
Pamiętaj! Tylko zarejestrowan użytkownicy mogą dodawać tematy i posty bez uprzedniej moderacji!

  Str. 1/3   
Stronicuj po
10
20
50
100
Wszystkie
@anonimowy
2014-09-02 17:27:37
Jak kształtują się ceny obiadów dla dzieci w stargardzkich szkołach podstawowych?

@anonimowy
2014-09-02 17:29:17
500 zł.
@anonimowy
2014-09-02 17:49:39
a czy w każdej szkole sa takie same ceny za obiady, chyba nie powinny być różne
@nurkus
2014-09-06 09:07:28
W SP.6 na Pyrzyckim obiady dowozi Kuchnia Centralna. Obiad dla dziecka II klasy kosztuje 5,20 I,II czyli ok. 100pln
@anonimowy
2014-09-07 07:30:13
to jest chociaż przystępna cena, nie tak jak w SP 2 za obiad 9 zł, jak może być aż tak znacząca różnica w cenie
@anonimowy
2014-09-07 19:19:12
200 zł za obiady w szkole to wielka przesada, może starsze dzieci zjedzą więcej ale te maluchy z zerówek i I-III klas to przesada żeby obiady po tyle były, może Pani Dyrektor powinna coś zrobić z tymi cenami, albo zmienić dostawcę
@anonimowy
2014-10-26 21:43:35
W innych szkolach ma kuchnia centralna. Obiady od nich sa wstretne, niesmaczne, zaparowane i zimne. Zapisalam dziecko i wogole nie jadlo.
@anonimowy
2015-06-04 00:14:14
Czy kiedykolwiek próbowaliście tych obiadów z Kuchni Centralnej? Wykupywałam dzieciom obiady przez rok i nie mogę sobie tego darować! Sytuacja zmusiła mnie do wykupienia obiadów w okresie wakacji z dostawą do domu. Tego nie dało się jeść. Zupy nigdy nie było tyle, ile być powinno: przeważnie zamiast 400 ml było 300 ml (sprawdzałam). Nie ważyłam natomiast drugiego dania, więc nie mogę niczego powiedzieć na temat wagi. Niestety, zdarzało się, że cebula w sosie była spalona, a zupy niezmiennie przesolone do tego stopnia, że nie dało się ich zjeść. Po miesiącu podziękowałam i zgłosiłam uwagi "szefowi" Pan kierujący firmą przepraszając powiedział, że nie było go dwa ostatnie tygodnie, więc nie miał kto dopilnować. Uważam jednak, że to nie kwestia braku szefa w Kuchni, lecz brak kontroli nad pracownikami odpowiedzialnymi za ten stan rzeczy, bo przesalanie zup trwało przez cały miesiąc. Nie smakowały mi ich obiady, czuć było w nich przyprawy z wegety czy kucharka - niewiele natomiast było w nich warzyw niezbędnych w domowym gotowaniu. Sprawa miała miejsce w biegłe wakacje, zastanawiam się, czy się cokolwiek zmieniło.
@
2020-11-20 13:51:28
@
2020-11-23 12:24:09
@
2020-12-19 10:44:44
@
2020-12-22 03:05:24
@
2021-01-13 12:36:22
@
2021-01-25 04:32:12
@
2021-02-02 22:43:15
@
2021-03-03 10:43:23
@
2021-03-06 06:07:58
@
2021-03-06 08:42:26
@
2021-04-11 07:09:14
@
2021-04-21 21:53:43
  Str. 1/3   
Stronicuj po
10
20
50
100
Wszystkie



Pisz jako zalogowany internauta!


lub jeśli nie posiadasz loginu.
Pamiętaj! Tylko zarejestrowan użytkownicy mogą dodawać tematy i posty bez uprzedniej moderacji!

 

Projekt domu jednorodzinnego


© Copyright 2010 by SPI
Wykonanie: Planfirm.pl


napisz do nas!
praca w SPI
Dodaj swoją firmę do katalogu Dobry wzór 2010 - Interaktywny Plan Cmentarza Współpracujemy z:
Kruszywa Stargard
Polityka prywatności roboty ziemne
wyburzenia